Returpolicy med 40 dagars nöjdhetsgaranti

Om du av någon anledning inte känner dig nöjd med ditt köp från bollsen-gehoerschutz.co.uk kan du begära en fullständig eller partiell återbetalning av köpesumman inom 40 dagar från inköpsdatumet. Du kan returnera alla förseglade produkter (enligt nedanstående definition) som köpts på bollsen.se i enlighet med de villkor som anges nedan. För att vara berättigad till återbetalning måste alla följande villkor vara uppfyllda:
  • Du måste begära ett godkännande för returvaror från vår kundtjänst inom 40 dagar från inköpsdatumet. För att begära ett godkännande för returvaror, kontakta kundtjänst här.
  • Du måste returnera produkten till ERTG d.o.o. för att få pengarna tillbaka. Garantivillkoret upphör att gälla i förtid – vid leverans av förseglade varor som av hälso- eller hygienskäl inte kan returneras om förseglingen avlägsnats efter leveransen;
  • Du ska ange beställningsnumret när du returnerar produkten.
  • Du ska stå för alla fraktkostnader och betala dessa i förväg och du ska stå för hela risken för förlust eller skada på de returnerade produkterna under returtransporten till ERTG d.o.o.
  • Om du returnerar varor till ERTG d.o.o. (a) utan tillstånd för retur av varor från ERTG d.o.o. förbehåller vi oss rätten att vägra att godta en sådan retur.