OBS: PÅ GRUND AV DEN HÖGA EFTERFRÅGAN PÅ VÅRA ÖRONPROPPAR KAN DU BESTÄLLA HÖGST fyra FÖRPACKNINGAR ÖRONPROPPAR ÅT GÅNGEN
OBS: PÅ GRUND AV DEN HÖGA EFTERFRÅGAN PÅ VÅRA ÖRONPROPPAR KAN DU BESTÄLLA HÖGST TRE FÖRPACKNINGAR ÖRONPROPPAR ÅT GÅNGEN

 

Lagerstatus: Låg 🟠

Så här enkelt är det:

1. Välj modell och beställ

Välj mellan sju olika modeller och klicka på beställ nu.

2. Mätning av örat

PFotografera vänster och höger öra med din smartphone och ladda upp bilderna

3. Bekräfta din beställning

SNär du mätt örat kan du bekräfta och betala beställningen.

Välkommen till BOLLSEN:s värld av hörselskydd

Vi vet alla hur det är: det ständiga sökandet efter den bästa produkten till det bästa priset. Det är en kombination av utomordentlig kundservice och unik prestanda. I årtionden har vi dagligen testat en mängd olika produkter och efter otaliga försök har vi utarbetat de perfekta öronpropparna som blivit några av de mest sålda i hela Europa.

✅  Vinnare i kategorin “Hörselskydd för motorcyklister, racerförare och deltagare vid motorsport”

✅  Bästa komfort under hjälmen – framtagen för världens längsta resa

✅  Den främsta fördelen – Den främsta fördelen – öronpropparna är enkla att sätta in och placeras snabbt i örat. Tack vare det mjuka medicinska silikonet anpassar de sig snabbt till hörselgången.

✅  Vindljudet minskas och dämpas, men du kan fortfarande höra motorn och utblåset väldigt tydligt

✅  98 % av de tillfrågade kunderna är nöjda med vår filterteknik och upplever minskat besvär av tinnitus

✅  Ljudisoleringen (SNR 24 dB) ger en mycket god dämpning av vindbruset, medan du ändå kan uppfatta samtal och motorljud helt som vanligt

✅  Den avsmalnande utformningen med 2 lameller passar örat och är perfekt för medelstora öron och för långvarig användning

✅  Återanvändbara 100 gånger för miljöns skull

✅  Testade av oberoende tyska laboratorier


Hörselskydd för motorcyklar BOLLSEN Moto+
framsidan-av-bollsen-moto-plus-oronproppar
Baksidan av Bollsen Moto+ öronproppar

PÅ VAD SÄTT ÄR VÅR PRODUKT ANNORLUNDA MOT ANDRA ÖRONPROPPAR?

Efter 1700 olika tester och år av utveckling var vi först med att kombinera två tekniker och har utvecklat AR AI Tech-tekniken (klicka här). Med denna kan vi erbjuda konsumenten en teknik för mätning av öron online genom en datoriserad förstärkt verklighetsuppfattning (AR – mätning av hörselgången) och med hjälp av artificiell intelligens (AI – jämförelse av upplevelsevärdena), så att kunden får den optimala öronproppen:

✅  Produkten innebär exceptionella möjligheter att få en rofylld sömn

✅  Till skillnad från många andra tillverkare har vi utarbetat vår nuvarande produkt tillsammans med våra kunder

✅  Vi var den första tillverkaren av hörselskydd som införde teknik som kan göra en mätning av örat onlineÖronpropparna från BOLLSEN hörselskydd innebär ett enormt plus i vardagen, eftersom de ljud som uppfattas som negativa av våra öron kan minskas med hjälp av den patenterade filtertekniken MOTO+. Öronpropparna är perfekta att:

✅  för motorcyklister, racerförare, vid motorsport

✅  för åskådare vid motorsportevenemang

✅  för motorcyklister som har en intercomutrustning i hjälmen.

✅  för längre resor, t.ex. på motorväg och landsväg.

Särskilt lämpliga för de som arbetar skift och måste sova dagtid när de är utsatta för omgivande brus.

Passa på nu och beställ dina öronproppar som kommer med vår 40-dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är nöjd med resultatet efter tre veckor (klicka här).Vi är inte bara experter på att skydda din hörsel – vi förbättrar också din övergripande livskvalitet eftersom vår produkt minskar trötthet och buller och därigenom också förhindrar sådant som exempelvis tinnitus.

Ett steg före – särskilt vad gäller återvinning, hållbarhet och skydd för vår miljö.

Vi på BOLLSEN® arbetar ständigt för att hitta nya idéer och lösningar. Vårt mål är att vara ledande inom innovation och bli den främsta föregångaren på marknaden – särskilt vad gäller hållbarhet. Därför har vi satt upp viktiga mål inom återvinning, förpackning och miljöskydd:

År 2025 ska vi vara ett koldioxidneutralt företag

På liten fot – Ansvaret för vår planet och vår miljö åligger till stor del även oss. Av den anledningen arbetar vi ständigt och intensivt för att så långt som möjligt minska vårt ekologiska fotavtryck. Vi förlitar oss på effektiv produktion, användning av förnybar energi samt återvinning och återanvändbara produkter för att nå detta vårt mål 2025.

VANLIGA FRÅGOR

Öronpropparna dämpar motorcykelns och vindbruset mycket bra, men man kan ändå uppfatta ljudet och föra ett samtal.

De här öronpropparna är perfekta när man kör motorcykel. Man känner dem knappt och det trycker inte i örat när man har hjälm på sig och ljudet dämpas väldigt effektivt. Öronpropparna fungerar också bra när man är på motorsportevenemang.

Din beställning levereras inom 1-3 arbetsdagar och skickas enbart med Deutsche Post som är en pålitlig leverantör när det kommer till frakttjänster. Vi behandlar och skickar din beställning så kostnadseffektivt som möjligt, vilket gör att vi kan ge dig dessa besparingar i form av gratis frakt.Om du går till Mina beställningar och ser att din beställning ännu inte har skickats – ingen fara. Det kan ta längre tid än förväntat innan din försändelse skickas, men vi ser ändå till att den når dig på det beräknade leveransdatumet.

När du beställer på bollsen-gehoerschutz.de slipper du betala för frakten.

Vi har alltid väldigt stor efterfrågan på våra produkter. På grund av våra omfattande kvalitetskontroller går tillverkningen också mycket långsamt.

40-dagars pengarna tillbaka-garanti gäller om du efter tre veckor fortfarande inte är nöjd med din produkt. Du kan läsa våra garantivillkor här.Du kan returnera varorna till oss inom 40 dagar efter mottagandet.Villkoret för denna utökade returrätt är att varorna ligger i sin originalförpackning, att alla tillbehör finns med, och att det ifyllda returkvittot bifogas. Förseglade och svetsade produkter kan endast returneras i oöppnat skick.Hygienförseglingen får inte brytas. Se också våra Allmänna villkor.

Den högkvalitativa filtertekniken silar bort obehagliga ljud och buller, men du kan ändå uppfatta röster och ljudet från väckarklockan.Många av våra kunder använder den vita versionen av BOLLSEN hörselskydd när de sover, studerar eller är på sjukhus. De passar också bra vid snarkning.

Bollsen hörselskydd - Life+ öronproppar för sömn

Tryck försiktigt in öronpropparna i örat med pekfingret och vrid dem lätt in i hörselgången. Du får snabbt ett skydd för hörselgången. Tack vare det hudvänliga silikonet kommer du knappt känna att öronpropparna sitter där.

Du kan ha öronpropparna på dig så länge du vill. Hörselgången påverkas inte.

För att kunna använda BOLLSEN öronproppar 100 gånger måste produkten rengöras med en ren trasa eller ett milt rengöringsmedel (tvål).

Life+– modellen består av två koniska lameller och därför rekommenderar vi den särskilt för små och medelstora hörselgångar.

BOLLSEN hörselskydd ger en genomsnittlig ljuddämpning (SNR) på 24 dB. Dämpningsvärdet har testats av oberoende laboratorier i enlighet med ISO-standard 4869. Konstant ljuddämpning

Öronpropparnas livslängd beror på hur ofta de används. Regelbunden rengöring förlänger öronpropparnas livslängd betydligt. Vi rekommenderar att du byter dina BOLLSEN öronproppar efter fyra månader om du använder dem dagligen. Öronproppar som du inte använder dagligen håller längre.

Vi skyddar dina öron

3 FÖRPACKNINGAR
659 kr
inkl. moms, inkl. frakt
Gratis frakt
40 dagars nöjdhetsgaranti
Leveranstid: 2-5 dagar
Använd 300x
köp nu
1 FÖRPACKNING
429 kr
inkl. moms, inkl. frakt
Gratis frakt
40 dagars nöjdhetsgaranti
Leveranstid: 2-5 dagar
Använd 300x
köp nu

KUNDER SOM KÖPTE DEN HÄR PRODUKTEN KÖPTE OCKSÅ

Hörselskydd

Life+

289,00 kr

Includes 22% DDV
Free Shipping
Delivery Time: 1 - 3 arbetsdagar

Hörselskydd

Music SoundPRO

289,00 kr

Includes 22% DDV
Free Shipping
Delivery Time: 1 - 3 arbetsdagar

697,00 kr

Includes 22% DDV
Delivery Time: 1 - 3 arbetsdagar

Hörselskydd

Watersafe+

289,00 kr

Includes 22% DDV
Free Shipping
Delivery Time: 1 - 3 arbetsdagar

Customer Reviews

Based on 13 reviews
92%
(12)
8%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
Frank H.
Bra grejer för fallskärmshoppning

Jag beställde den för ett specialerbjudande och fick tre stycken. Jag använde den äldre versionen för motorcykelåkning och den fungerar perfekt. Den nya "krulliga versionen" som jag använde för att hoppa i Bottrop-tunneln. Jag kan förstå bussen och det fanns inget störande ljud från turbinen. Den enda svaga punkten är att du behöver tunna fingrar för att dra ut den.

W
Wilhelm W.
perfekt

Stör inte när den bärs

T
Torsten R.
Toppservice

Super bearbetad, känns behaglig i örat (stör inte), bra förvaringslåda. Tyvärr fungerar öronpropparna inte som önskat (vilket synd), men oavsett super service står för pengarna tillbaka-garantin. kan bara rekommendera.

M
Marco B.
Skyddar och är rolig

Äntligen slipper du brumma och vissla efter långa motorvägsresor! Och tack vare att vindbruset dämpas kan jag till och med höra min maskin tydligare.

T
Tobias B.
Hörlurar motorcykel

Super passande produkt. Oslagbart förhållande mellan pris och prestanda

Information om kundernas äkthet